Projecten

Studiezalen

Studiezalen creëert de condities waardoor ook kinderen uit kwetsbare wijken het meeste uit zichzelf kunnen halen, hun kansen pakken en volwaardig kunnen meedraaien in de maatschappij.

Bekijk het project

Stichting ZilverEsdoorn

Wij maken het mede mogelijk een buurtmoestuin op te zetten, een initiatief van Stichting ZilverEsdoorn en het naastgelegen buurthuis De Boerderij. We hebben net de draad weer opgepakt en hopen binnenkort de eerste schep in de grond te steken.

Bekijk het project

Stichting Antar

Wij zijn enorm blij met de prachtige steun die we van de Hilltree Foundation ontvangen! Het betreft een substanciële ondersteuning voor (in principe) de duur van 3 jaar. Vorig jaar hebben we de eerste donatie ontvangen en verwachten binnenkort de tweede. 

Bekijk het project

Lion Heart

Het belangrijkste doel is het opzetten van onafhankelijk en duurzaam ziekenhuis. Het Lion Heart Medical Center is een tweedelijnsgezondheidszorgcentrum in Yele, het landelijke hart van Sierra Leone.

Bekijk het project

Julia Kids Foundation

Geeft minder bedeelde kinderen de kans veilig en gezond op te groeien, via een eigen huis voor straatkinderen en steun aan een huis voor gehandicapte kinderen in Vietnam.

Bekijk het project

Himalayan Tiger Foundation

Ondersteunt de wetenschappelijke benadering bij wildlife conservation in Nepal met een speciale focus op tijgers en andere grote katachtigen in het Himalaya-gebied.

Bekijk het project

HOKISA

Biedt kinderen die direct of indirect door HIV/Aids zijn getroffen een thuis in het township Masiphumelele in Kaapstad.

Bekijk het project